Home / Over Thorn / Nieuws / Nu beschikbaar: THORN's gids voor retailverlichting

Nu beschikbaar: THORN's gids voor retailverlichting

Nov 29, 2019

Ontdek waarom licht de finishing touch is voor geweldige winkelervaringen

Ontdek waarom licht de finishing touch is voor geweldige winkelervaringen

Retail is geëvolueerd. Vandaag draait het allemaal om het creëren van ervaringen die klanten imponeren en laat terugkomen. En dat is waar verlichting een belangrijke rol speelt.

Onze nieuwe gids voor retailverlichting laat zien hoe THORN u kan helpen bij het plannen en realiseren van uw volgende project van start tot finish, ondersteund met alle voordelen van geweldige verlichting.

Of u nu een detailhandelaar, ontwerper, aannemer of ontwikkelaar bent, wij nemen u mee door de belangrijkste technieken en overwegingen, en de normen en richtlijnen die u moet kennen om het beste licht voor mensen, ruimtes en het milieu te creëren.

We nemen u mee door de uitdagingen van verschillende retail verlichtingstoepassingen, van etalages tot gangpaden, kassa's, paskamers, technische ruimtes en zelfs parkeergarages. En we laten u de oplossingen zien die u kunt gebruiken om geweldige resultaten te bereiken in al deze gebieden, inclusief ons Tonic spotlight-systeem voor winkels en de Glacier II LED-hangarmatuur voor hoge plafonds.

Zie het verschil dat licht kan maken voor uw volgende retailproject.

 DOWNLOAD THORN'S NIEUWE RETAILVERLICHTINGSGIDS HIER!

← Terug naar overzicht