Home / Toepassingen

Office

Kantoor

Steeds vaker moet kantoorverlichting een grote diversiteit aan taken vergemakkelijken, zoals kijken naar een computerscherm en schrijven op een whiteboard.

Education

Educatie

Verlichting is een integraal onderdeel van onderwijs, het faciliteert het leerproces en het creëert een comfortabele omgeving voor studenten en docenten. Van basisscholen tot universiteiten of collegezalen: wij bieden verlichtingsoplossingen voor verschillende niveaus van onderwijs.

Industry

Industrie

Ruwe omgevingen vereisen stevige verlichting. Verschillende industrieën gaande van de vervaardiging van componenten tot zware industrie en magazijnen, vereisen hoog kwalitatieve verlichting.

Health

Gezondheidszorg

De toepassingen van verlichting voor de gezondheidszorg zijn groots en veeleisend. Van afdelingen tot operatiekamers, winkels tot kantoren, elke omgeving vraagt om een zorgvuldig begrip en nauwkeurige invulling.

Retail

Retail

Royale verlichtingsniveaus en een goede kleurweergave zijn bijzonder belangrijk op plaatsen waar mensen eten, drinken en consumeren. Andere belangrijke overwegingen zijn veiligheid, comfort en efficiëntie.

Hotel

Hotel

Van parkeergarages tot kuuroorden, slaapkamers tot bars: de eisen in verband met buiten- en binnenverlichting in de horeca- en hotelsector zijn hoog. De esthetische eisen zijn eveneens belangrijk. De projecten hier tonen hoe esthetiek en performantie van verlichting gecombineerd kunnen worden om uitstekende resultaten te bereiken.

Indoor Sports

Sport

Indoor sport vereist een breed scala van criteria voor verlichting, zowel voor de sporter als de toeschouwer. Het vermijden van verblinding is belangrijk voor de prestaties van een speler en er dient voldoende noodverlichting te zijn.

TunnelII

Weg en Tunnel

Straten, wegen, snelwegen, bruggen en tunnels; ze verbruiken enorme hoeveelheden energie en kunnen gevaarlijke plaatsen zijn. Ze spelen een integrale rol in ons dagelijks leven, waardoor verlichting van essentieel belang is.

Cityscape

Stad

De twee belangrijkste eisen voor de verlichting van een stad zijn stijl overdag en veiligheid 's nachts. Natuurlijk tellen ook efficiëntie, comfort, functionaliteit, installatie en levensduur mee.

Water Museum, St Petersburg, Russia

Kunst en Cultuur

Van sculpturen tot standbeelden, moderne bibliotheken en oude gebouwen; verlichting voor kunst en cultuur vereist gevoeligheid en een zorgvuldige afweging. Het vraagt ook verlichting die in staat is om de structuur aan te vullen en te versterken.

Transporttation

Transport

Geen van de vliegtuigen, treinen, bussen, metro's of veerboten die we gebruiken kunnen zonder verlichting. Zowel bij binnen- of buitenverlichting zijn prestaties, efficiëntie en comfort essentieel. De projecten hier demonstreren hoe verlichting kan worden toegepast om aan de strenge specificaties te voldoen en de wereld in beweging te houden.

car parks

Transit en Parking

Verlichting van transitzones en parkeergarages is essentieel voor de openbare veiligheid. Buiten de veiligheid en zichtbaarheid, zorgt verlichting ook voor energie-efficiëntie en het minimaliseren van de exploitatiekosten. De projecten hier laten zien hoe verlichting die prestaties, efficiëntie en comfort in balans brengt, de bijbehorende outdoor en indoor omgeving kan transformeren.

MKB Malmo, Sweden

Residentieel

Van verzorgingshuizen tot kazernes en gevangenissen; verlichting voor residentiële doeleinden vereist slimme, betrouwbare oplossingen. Prestaties, efficiëntie, comfort, esthetiek, veiligheid en flexibiliteit zijn belangrijk.