Home / Over Thorn / Nieuws
 Thorn launches next generation of Chalice downlights
30-07-2015

Thorn komt met nieuwe generatie Chalice spotjes

Thorn kondigt de introductie aan van de volgende generatie veelzijdige Chalice spotjes.

Review of the Year of Light event 2015
16-06-2015

Recensie van het Jaar van het licht evenement 2015

In april, ter gelegenheid van het Internationale Jaar van het Licht dat door de Verenigde Naties is uitgeroepen, organiseerde de Zumtobel Group een groots evenement in het hoofdkantoor in Dornbirn en in het Bregenz Festspielhaus. Er werden 950 gasten uit 27 landen uitgenodigd voor een programma van inspirerende lezingen, en een presentatie van productinnovaties. Bovendien werden de winnaars van de Zumtobel Group Award voorgesteld.

The Thorn Experience: a partnership based on trust and innovation
16-06-2015

De Thorn-ervaring: een partnerschap op basis van vertrouwen en innovatie

Met een geschiedenis van meer dan 85 jaar, heeft Thorn een reputatie verworven voor innovatie en expertise. Door de jaren heen zijn blijvende partnerschappen ontwikkeld, en sommige van wel 50 jaar, met lokale autoriteiten en gemeenten in veel van de 100 landen waarin Thorn werkzaam is. Deze worden nu ook wel de Thorn-ervaring genoemd. Durham County Council is slechts één van de levende voorbeelden hiervan.

Thorn introduces Product Focus Spring 2015
28-04-2015

Thorn kondigt Product Focus, voorjaar 2015, aan

Dit voorjaar komt Thorn voor het eerst met productintroducties. Het doel van deze productintroducties is het onze klanten een makkelijk overzicht te geven van de nieuwe producten van Thorn. Productintroducties worden tweemaal per jaar samengesteld, te weten in het voorjaar en najaar.

Verkís Consulting Engineers win the first Icelandic Lighting Award using Thorn outdoor lighting
21-04-2015

Verkís Consulting Engineers wint de eerste IJslandse Verlichtingsprijs met gebruik van buitenverlichting van Thorn

De Illumination Engineering Society van IJsland rijkte op 5 februari de eerste Verlichtingsprijs in IJsland uit tijdens een ceremonie op het winterfestival van Reykjavík. De prijs is een promotie van buitengewoon verlichtingsontwerp in de bebouwde omgeving.

Thorn Lighting’s Smart City comes to life at Year of Light event
16-04-2015

De Intelligente Stad van Thorn Lighting komt tot leven in het Jaar van het Licht evenement

Tijdens het Jaar van het Licht evenement in Dornbirn, Oostenrijk, heeft Thorn Lighting de live 3D-versie van de populaire online Smart City ervaring onthuld.