Home / Over Thorn / Nieuws / Binnenverlichting is zojuist beter geworden

Binnenverlichting is zojuist beter geworden

  • omega-moduline-beta-cell.jpeg
Oct 04, 2023

Maak kennis met Omega Moduline en Beta Cell

Maak kennis met Omega Moduline en Beta Cell

Omega Moduline

Thorns nieuwe duurzame inbouwpaneel met vervangbare LED-modules en driver

Ontworpen voor de behoeften van de wereld van vandaag, de Omega Moduline is een stijlvol LED inbouwpaneel dat perfect is voor gebruik in het onderwijs en op kantoor. De armatuur levert niet alleen sterke prestaties, maar heeft ook vervangbare LED-modules en is eenvoudig te installeren.

Omega Moduline is verkrijgbaar in drie paneelformaten (600x600, 625x625 en 300x1200 mm) en heeft twee lineaire LED modules die beide 12 cellen met primaire lensoptiek bevatten. Het heeft ook een lichtrendement van maximaal 5000 lm dat zorgvuldig wordt geregeld om licht met weinig schittering te leveren (UGR <19) en een hoge efficiëntie van maximaal 153 lm/W.

Er is keuze uit verschillende kleurtemperaturen, waaronder 3000 K en 4000 K. Bovendien is Omega Moduline verkrijgbaar met VCT-technologie (Variable Colour Temperature) die LED's van hoge kwaliteit gebruikt om de kleurtemperatuur af te stellen van een warme 2700 K tot een zeer koele 6500 K, afhankelijk van de behoeften van een ruimte. Klik hier voor meer informatie.

Beta Cell

Combineert een kenmerkend cellulair ontwerp met een hoge efficiëntie en uitstekende verblindingsbescherming

Thorns nieuwste inbouwarmatuur voor binnen is ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie en wordt gekenmerkt door een cellulair ontwerp met prismatische lenzen. Als een stijlvol alternatief voor een typisch LED flat panel, voldoet Beta Cell moeiteloos aan de eisen van kantoor- en schoolomgevingen.

De armatuur is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen (600 x 600 mm en 625 x 625 mm) en kleurtemperaturen (3000 K en 4000 K) en heeft een efficiëntie tot 133 lm/W en een duurzame levensduur van 50.000 uur. Bovendien biedt Beta Cell zorgvuldig gecontroleerde anti-verblindingsniveaus en vaste output of DALI-dimbare opties, samen met CRI 80 en CRI 90 LED's met hoge kleurweergave. Het resultaat? Een esthetisch aantrekkelijke oplossing die anders is dan de norm. Klik hier voor meer informatie.

Vochtbestendige armaturen

Vernieuwde vochtbestendige armatuurfamilie voor de meest veeleisende toepassingen

Omdat ons assortiment vochtbestendige armaturen in 2023 een update kreeg, delen we graag onze nieuwe brochure voor Vochtbestendige Oplossingen. Deze geeft een duidelijk overzicht van onze duurzame armaturen en hun functies en voordelen, allemaal ontworpen met eigenschappen en materialen die presteren in de door u gewenste ruimte, of het nu gaat om parkeergarages, productie, logistiek of industrie. Lees de brochure hier.

← Terug naar overzicht