Home / Over Thorn

About Us

  • About Us img 1

Thorn Lighting is een wereldwijd vertrouwde leverancier van buiten- en binnenverlichting met geïntegreerd lichtregelsysteem. Onze missie is om goede verlichting voor iedereen beschikbaar te maken over de hele wereld. Onze hoogstaande verlichtingsoplossingen zijn in vele verschillende toepassingen terug te vinden, zoals op sportvelden, tunnels en wegen, in steden, kantoren en onderwijsgebouwen en in de industrie.

Ons bedrijf, dat in 1928 werd opgericht heeft vele jaren ervaring met het bieden van verlichtingsoplossingen. Wij maken volop gebruik van ons onze onderzoeks- en ontwikkelingsvoorzieningen, werken er hard aan om de juiste verlichtingsnormen te bevorderen en zijn uniek gepositioneerd om de meest geavanceerde verlichtingstechnologie met onze specialistische ervaring op het gebied van optisch en armatuurontwerp te combineren. Wij richten ons op digitaal geïntegreerde duurzame oplossingen waarbij gebruikgemaakt wordt van de allernieuwste verlichtingstechnologie. Ons doel is de wensen van klanten wereldwijd te overtreffen en de vertrouwde, betrouwbare en professionele partner voor kosteneffectieve verlichting te zijn.

We bieden energiebesparingen zonder de prestatie, efficiëntie en het comfort in gevaar te brengen. Alles wat we doen draait om het bereiken van een verlichtingsoplossing waarbij esthetische en optische prestaties een perfect evenwicht vormen met energieverbruik. Onze verlichtingsoplossingen zijn gemakkelijk te specificeren, installeren en onderhouden. Thorn maakt deel uit van Zumtobel Group.

← Terug naar overzicht