Home / Over Thorn / Nieuws / De nieuwe producten van Thorn zijn hier!

De nieuwe producten van Thorn zijn hier!

  • Focus
Apr 25, 2018

Voor onze eerste lancering van 2018 hebben wij onze vochtdichte en stofbestendige led-verlichting op een hoger peil gebracht.

Voor onze eerste lancering van 2018 hebben wij onze vochtdichte en stofbestendige led-verlichting op een hoger peil gebracht. Onze armatuur Aquaforce Pro presteert beter en is veelzijdiger dan ooit. En de buitenverlichting wordt naar een hoger niveau getild met onze gloednieuwe, uiterst flexibele Flow-serie. Met de modulaire Flow is het gemakkelijk om verschillende stedelijke ruimtes dezelfde stijl te geven. De ontwerpers kunnen consistentie en visuele harmonie creëren bij nieuwe projecten en ook bij ombouw.

De nieuwe robuuste Isaro Pro is voorzien van leds met een hoog rendement. Deze straatlantaarn ziet er geweldig uit aan elke straat – en is bovendien klaar voor de toekomst. Verder is het assortiment buitenverlichting uitgebreid met de EP445, een led-straatlantaarn die heel geschikt is voor historische steden en dorpen. En als je een meer traditionele stijl wilt combineren met moderne verlichtingstechnologie, heeft de EP445 het beste van beide te bieden. Onze nieuwe Feroz is bedoeld voor de transportsector en industrie, waar zij onder de zwaarste omstandigheden uitstekend bestand is tegen hitte, stof, vocht, schokken, enz.

Nog meer weerstand biedt de nieuwe Durolight, een buitengewoon robuuste, vandaalbestendige en anti-suïcidale lineaire armatuur. En zoals altijd blijven wij onze huidige producten moderniseren en verbeteren, zodat ze topprestaties kunnen leveren. Klik hier voor meer informatie over alle recente Thorn-producten.

← Terug naar overzicht