Home / Over Thorn / Nieuws / Introductie van onze interessante nieuwe producten voor najaar 2016

Introductie van onze interessante nieuwe producten voor najaar 2016

  • Introducing our exciting new products for Autumn 2016
Nov 03, 2016

Een overzicht van alle Thorn-producten die in het najaar van 2016 worden gelanceerd.

Thorn combineert zijn specialistische kennis van vormgeving op het gebied van optiek en verlichting met het ontwikkelen van innovatieve nieuwe producten. Zo is het mogelijk om de klant ongekende energiebesparingen te bieden, en bovendien veel schoonheid en een uitstekend comfort.

Kijk hieronder voor meer informatie over onze nieuwe producten of download de pdf-brochure onderaan de pagina.

Producten voor binnen

IQ Wave

een sierlijke armatuur voor het kantoor van de toekomst, met een slimme optiek, vormgeving, lichtregeling en installatie.

ArrowFlex

van de compacte en flexibele ArrowFlex led-strips is nu ook een stof- en vochtbestendige IP65-versie te verkrijgen voor natte ruimtes als badkamers en buitenshuis.

Beta Office

Beta Office is een aangename led-inbouwarmatuur met een lage verblindingsgraad (UGR 19, < 3000 cd/m2), die nu ook voorzien is van een DALI-dimmer. U kunt bovendien kiezen uit verschillende rendementen (3400 en 4000 lm) en afmetingen (6 x 6 en 12 x 3).

Duoproof LED

een led-inbouwarmatuur met een hermetische afdichting, die voldoet aan de normen IP65 en IK07 en gecertificeerd is voor gebruik in cleanrooms, klasse 5-9 (EN ISO 14644-1).

ForceLED Pro

ForceLED Pro is een vandaal- , stof- en waterbestendige led-armatuur met een veelzijdig lichtregelsysteem, dat u echter gemakkelijk in werking stelt.

HiPak

HiPak is ideaal voor een directe en kostendekkende een-op-een vervanging van de traditionele high-bay armaturen met hid-lampen.

Producten voor buiten

PRT FL

PRT FL, vooral bedoeld voor woningen en kleine bedrijfsgebouwen, is het nieuwste product in Thorns vertrouwde PRT-serie schijnwerpers voor algemeen gebruik.

Downloaden
Klik op de link om de pdf-brochure te downloaden.

← Terug naar overzicht